Chiara szappan manufakrúrája

Kecsketejes szappanok kizárólag természetes anyagok felhasználásával


Holt-tengeri sós és iszapos  kecsketej szappan 

Illatát tekintve azonos  a holt-tengeri iszapos és a borotva szappanommal, így akár egy komplett csomag állítható össze férfiak számára .

A fekete ásványi iszap nyomelemei elengedhetetlenek az egészséges bőr számára. A kaolint, timföldet, apró agyagszemcséket tartalmazó iszap, amely kiváló mélytisztító hatással rendelkezik, felszívja a felesleges zsírokat és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Egyúttal stimulálja, feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt, ami ezáltal sugárzó és friss lesz.
Leszárítja a mitesszereket, pattanásokat.A holt-tengeri iszapkúra hatása leglátványosabb talán a psoriasis, azaz a pikkelysömör kezelésében. Ez a betegség öröklődik, de stressz hatására fokozott mértékben jelenik meg. Az iszapkezelést ebben az esetben sófürdőkúrával érdemes kiegészíteni. A Holt-tengeri iszap a pikkelyek leválasztásával és a sebgyógyulás gyorsításával fejti ki gyógyhatását. Amennyiben helyszíni kúrára nyílik lehetőségünk, az iszap hatását erősíti a napfény, ami a Holt-tenger mellett többszörös légrétegen át megszűrve - mivel a Holt-tenger a Föld legmélyebb pontja - nem okoz leégést, de gyorsítja a hámosodási folyamatot.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 33
Heti: 198
Havi: 777
Össz.: 212 380

Látogatottság növelés
Oldal: Kecsketej szappan holt-tengeri iszappal és sóval
Chiara szappan manufakrúrája - © 2008 - 2018 - kecsketejes-szappanok.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »